Ana SayfaHaberlerSoner Yalçın’ın “Erdoğan gitsin diye devleti çökertmeyin” mesajına ‘gizli yandaş’tan ‘Hablemitoğlu neleri...

Soner Yalçın’ın “Erdoğan gitsin diye devleti çökertmeyin” mesajına ‘gizli yandaş’tan ‘Hablemitoğlu neleri gün yüzüne çıkartıyor’a uzanan tepkiler

Soner Yalçın’ın “Kimileri istiyor ki; iktidar gitsin de isterse devlet çöksün. Erdo¬ğan gitsin diye devleti çö-kertmeyin” mesajı AK Parti muhalifi sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı. Kimi hesaplar Yalçın’ın “gizli iktidar yandaşı” olduğunu öne sürdü. En ilginç iddia ise Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde yeniden başlatılan Necip Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasına dahil edilmemek için iktidara yakın bir tutum aldığının dile getirilmesi oldu. AK Parti destekçisi bazı isimler Yalçın’ı destekleyen mesajlar paylaştı.

Gazeteci Soner Yalçın sosyal medya hesabından, adını vermediği birtakım muhalifleri eleştirerek “Kimileri istiyor ki; iktidar gitsin de isterse devlet çöksün. Erdo­ğan gitsin diye devleti çö­kertmeyin” mesajını paylaştı.

Yalçın’ın bu mesajı AK Parti muhalifi sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı. Kullanıcılardan bir bölümü, Yalçın’ın tweet’i için seçtiği fotoğrafı da ‘anlamlı’ buldu.

Bazı muhalifler Yalçın’a “Erdoğan’ı iktidardan gönderme çabasının değil iktidarda tutma çabasının devleti yıkıma sürüklediğini” öne süren yanıtlar verdi.

https://twitter.com/emin_ekmen/status/1537096909395054594?s=20&t=8LrFJrs03uQo1005Wp9kAw

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde yeniden başlatılan Necip Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasına dahil edilmekten çekindiği için iktidara yakın bir tutum aldığını iddia eden paylaşımlar yaptı.

Yalçın’a destek, AK Parti destekçilerinden geldi.

- Advertisment -