Ana SayfaHaberlerDünyaSouth Park, iki yıllık pandemi arasından sonra “Post Covid” ile dönüyor

South Park, iki yıllık pandemi arasından sonra “Post Covid” ile dönüyor

Yayını 1997’den beri süren animasyon dizisi South Park, pandemi sonrasında geçtiğimiz 2 yıl boyunca yalnızca 2 özel bölümle seyirci karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda dizinin 2027’ye kadar sürmesinde yapımcılarla anlaşmaların sağlandığını duyuran South Park senaristleri 2021 bitmeden iki bölümle ekrana dönüleceğinin müjdesini verdi.

25 Kasım’da “Post Covid” bölümüyle ekrana dönecek olan dizinin bir sonraki bölümü de Aralık’ta yayımlanacak.  

Senaristlerden Trey Parker, The Hollywood Reporter’a yeni bölümler için verdiği ipucunda dizinin baş karakterleri için “COVID sonrası bir dünyayla uğraşan çocuklar. Sadece normale dönmeye çalışıyorlar. Yani bizim şovumuz gibi. Sadece normale dönmeye çalışıyoruz” dedi.

Diğer senarist Matt Stone, South Park’ın kendine özgü mizahi eleştirel tarzıyla yoluna devam edeceğini söyleyerek “30 senedir yasaklanmayı bekliyoruz. İşler bizim için iyi gidiyor” diye konuştu.

2019 Aralık ayında yayımlanan 23. sezonun son bölümünden sonra pandemiyle birlikte uzun bir ara veren South Park, 2020 Eylül’ünde The Pandemic Special ve 2021 Mart’ında Vaccination Special diye iki bölüm yayımlanmıştı.

Yayımlanan son bölüm Vaccination Special’de işlenen konular arasında Trump taraftarlarının kongre baskını da yer alıyordu.

- Advertisment -