Ana SayfaHaberlerSoylu, AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’yi ihanet ile suçladığı tweetini sildi

Soylu, AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’yi ihanet ile suçladığı tweetini sildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyasete AK Parti'de devam edeceğini açıklayan eski CHP'li Mehmet Ali Çelebi hakkında Ekim 2018'de yaptığı paylaşımı sildi. Soylu o paylaşımında Çelebi'nin ihanet içerisinde olduğunu söyleyerek “Kahraman Jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir. Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude, benzer görevleri yapıp Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır” demişti.

İzmir Milletvekili seçildiği CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ne geçen, sonra oradan da istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisini partiye davet ettiğini ve AK Parti’ye katıldığını açıklamıştı.

Çelebi’nin bu gelişmeyi duyurmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 24 Ekim 2018’de kendisi hakkında attığı tweet sosyal medyada gündem oldu.

Soylu, o tarihte yaptığı paylaşımda Çelebi’nin ihanet içerisinde olduğunu söyleyerek “Kahraman Jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir. Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude, benzer görevleri yapıp Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır” demişti.

Soylu; gün boyunca twitter’da çok konuşulan ve paylaşılan paylaşımını akşam saatlerinde kaldırdı.

Mehmet Ali Çelebi’ye AK Parti rozetini yarın (12 Ekim) TBMM’deki grup toplantısında Recep Tayyip Erdoğan takacak.  

- Advertisment -