Ana SayfaHaberlerSoylu’nun annesinin cenazesinde Bakanlık genelgesine uyulmadı, Koca önceki özrüne rağmen katıldı

Soylu’nun annesinin cenazesinde Bakanlık genelgesine uyulmadı, Koca önceki özrüne rağmen katıldı

Süleyman Soylu’nun vefat eden annesi Servet Soylu dün (14 Mart) toprağa verildi. Cenaze töreninde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendi imzaladığı koronavirüs tedbirleri genelgesine uyulmazken, daha önce kalabalık bir cenaze törenine katıldığı için özür dileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ismi protokol listesinde olmamasına rağmen cenazeye katılanlar arasında yer aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendi imzasıyla yayımlanan  koronavirüs tedbirleri genelgesine cenaze törenlerinin 30 kişiyle sınırlandırılmasına rağmen Soylu’nun annesinin töreninde yüzlerce kişi vardı.

Kendisinin de katıldığı YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babasının cenazesinde salgın kurallarına uyulmadığı için özür dileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da dünkü törene ‘gizlice’ katıldığı ortaya çıktı.

Koca’nın törene katıldığı AA, İHA ve DHA tarafından geçilen cenaze haberlerinin hiçbirinde yer almadı.

Koca’nın cenazeye katıldığı, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat Mutlu Furtana’nın Twitter’dan paylaştığı mesajla ortaya çıktı. Avluda düzenlenen cenaze namazı sırasında görüntülenmeyen Koca, Servet Soylu’nun defni sırasında çekilen fotoğraflarda yer aldı. Furtana’nın cenazeden paylaştığı 4 fotoğrafın 2’sinde Fahrettin Koca’nın da yer aldığı görüldü.

Tivitini sildi

- Advertisment -