Ana SayfaHaberlerSoylu’nun danışmanı: “Arabamın değeri 1,6 milyon değil 877 bin TL”

Soylu’nun danışmanı: “Arabamın değeri 1,6 milyon değil 877 bin TL”

Sedat Peker’in, “1 milyon 600 bin TL’lik bir araca biniyor, Trabzon’da 5 milyona ev yaptırıyor” dediği Süleyman Soylu’nun danışmanı açıklama yaptı. Ali Faik Hacıoğlu, ”borçlarını ödemek için” aracı 10 gün önce satışa çıkarmış.

Sedat Peker, internette yayımladığı beşinci videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu’nun lüks evi ve arabasına dair bazı iddialarda bulunmuştu. Peker, şöyle demişti:

“Bizim arkadaşımızın Ali Faik Hacıoğlu diye bir danışmanı var. Bu arkadaş 1 milyon 600 bin TL’lik bir araca biniyor. Danışman maaşları kaç lira? Benim bildiğim 10 bin lira yok. Trabzon’da 5 milyona ev yaptırıyor. Danışmanın böyle zengin.”

Danışman Ali Faik Hacıoğlu, bir açıklama yaparak bu iddialara cevap verdi. Hacıoğlu’na göre, arabası Peker’in iddia ettiği gibi 1,6 milyon değil 877 bin TL idi ve yarısını borçlanarak almıştı. Hacıoğlu, açıklamasında borçlarını ödemek için aracı 10 gün önce satışa çıkardığını da söylüyor. Aracın satışa Peker’in Soylu’yu hedef almasından sonra konduğunu gösteren bu bölüm, açıklamanın en ilginç kısımlarından biri.

Hacıoğlu, açıklamasında evin de iddia edilenin altıda birine mal edildiğini söylüyor.

- Advertisment -