Ana SayfaHaberlerSoylu’yu öfkelendiren gazete manşeti: ‘Derin ilişkiler’

Soylu’yu öfkelendiren gazete manşeti: ‘Derin ilişkiler’

Cumhuriyet gazetesinin bugünkü ‘Derin İlişkiler’ manşeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu öfkelendirdi. Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in Mehmet ve Tolga Ağar’la ‘aile dostu’ olduklarını gösteren fotoğrafların yayımlanmasından sonra Bakan Soylu ve yardımcıları, peş peşe gazeteye yönelik sosyal medya paylaşımında bulundular.

Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde bugün (11 Mayıs) ‘Soylu ve Yardımcıları Gazetemizi Hedef Aldı’ başlıklı bir haber yayımlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşıma dikkat çekilen haberde şu ifadeler yer aldı:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazetemizi hedef alarak sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ‘Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla terörle mücadele tarihimizin en Şanlı Komutanına çamur atan, ortakları HDPKK için intikam alan, Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir Türkiye eski Türkiye değil. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz.’

“Soylu’nun paylaşımının ardından İçişleri Bakanı yardımcıları İsmail Çataklı, Tayyip Sabri Erdil, Muhterem İnce ve Mehmet Ersoy da gazetemizi hedef alan paylaşımlarda bulundular.”

https://twitter.com/mehmetersoy57/status/1392022735853867008

‘Derin ilişkiler’

İçişleri Bakanını bu kadar kızdıran ise Cumhuriyet gazetesinin bugünkü manşetiydi. ‘Derin İlişkiler’ manşetiyle birlikte dün pek çok haber sitesinde yer alan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in Mehmet ve Tolga Ağar’la ‘aile dostu’ olduklarını gösteren fotoğraflar da Cumhuriyet’in manşetine taşınmış oldu. Çetin’in fotoğrafları sadece baba oğul Ağarlar ile de sınırlı değildi. Metro Turizm’in sahibi ve pek çok suçtan halen aranan ve yurtdışında kaçak olan Galip Öztürk ile Alaattin Çakıcı’nın sağ kolu olduğu iddia edilen Selahattin Yılmaz’la Arif Çetin’in samimi pozları da pek çok haber sitesinde yer aldı. Bu fotoğrafların hepsi ‘AKP Çocukları’ adlı bir Twitter hesabından kamuoyuyla paylaşıldı. Fotoğrafların da bir kısmı yine Cumhuriyet’in manşetini süslüyordu.  

- Advertisment -