Ana SayfaHaberlerBeşiktaş sonunu getiremedi

Beşiktaş sonunu getiremedi

 

15. dakikada Babel'in attığı golle Beşiktaş 1-0 öne geçti. 20. dakika sonra Rafael Lyon'da sarı kart gördü ve rövanş için cezalı duruma düştü. Lacazette'nin de aynı dakika içinde topu direkten döndü. 83. dakikada Lyon beraberliği yakaladı. Tolisso'nun golüyle skor 1-1'e geldi. 1 dakika sonra kaleci Fabri'nin kaptırdığı topta Morel'in vuruşuyla Lyon 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Maçı Lyon 2-1 kazandı.

 

Günün diğer karşılaşmalarında Ajax evinde Schalke'yi 2-0, Celta Vigo da Genk'i 3-2 yendi. Anderlecht kupanın favorilerinden Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

 

Maç 45 dakika geç başladı

 

Maç öncesinde tribünlerde çıkan olaylardan dolayı taraftarlar sahaya indi. Yüzlerce taraftar 10-15 dakika saha içinde bekledi. Daha sonra güvenlik sağlandı ve taraftarlar tribüne döndü. Tribünde de zaman zaman olaylar devam etti, büyümeden önlendi. Güvenlik önlemlerinin artırılmasının ardından futbolcular sahaya geri döndü. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Olympique Lyon çalıştırıcısı Bruno Genesio, alkışlayarak taraftarları selamladı. Mücadeleden hemen önce yine kale arkası tribününde hareketlenmeler oldu. Emniyet güçleri, orta tribündeki bir Türk taraftarı göz altına almak isterken, bu kişi Fransızların bulunduğu alt tribüne atladı. Ancak buradaki görevliler, bu kişiyi tribün dışına çıkardı. Oyuncular, kısa süreli ısınma çalışmasının ardından karşılaşmaya başladı. Mücadele, yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika gecikmeyle oynandı.

 

Lyon – Beşiktaş karşılaşması öncesi Siyah-beyazlı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, Lyon Stadı'na yürüyen bir grup Beşiktaş taraftarına iki kez biber gazı ile müdahale etti.

 

 

- Advertisment -