Süper Lig'de Karabükspor deplasmanından 10 kişiyle 3 puanı çıkartan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk maçına Porto deplasmanında çıktı.
Beşiktaş, 13. dakikada Anderson Talisca'nın golüyle 1-0 öne geçti.
21.dakikada Porto, Dusko Tosic'in kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakaladı: 1-1
28.dakikada Beşiktaş, Cenk Tosun'un muhteşem golü ile tekrar öne geçti: 2-1
86. dakikada Ryan Babel'in golüyle Beşiktaş 3-1 öne geçti.
Karşılaşma Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
Dragao Stadı'nda oynanan mücadeleyi 3-1 kazanan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'na 3 puanla merhaba dedi.
Beşiktaş, bu sonuçla hem Porto'yu ilk kez yendi hem de Şampiyonlar Ligi'nde bu ülke temsilcilerine karşı ilk galibiyetini aldı
Beşiktaş, G Grubu'ndaki 2. maçında 26 Eylül Salı günü Vodafone Park'ta Alman ekibi Leipzig'i konuk edecek.
G Grubu'nun diğer maçında Leipzig ile Monaco Almanya'da 1-1 berabere kaldı.
Beşiktaş 3 puanla G Grubu'nun zirvesinde yer aldı. 2. 3. sırada Leipzig ve Monaco yer aldı. Son sırada ise Beşiktaş'a 3-1 yenilen Porto yer aldı.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.