Ana SayfaHaberlerSporFotomaç: Süper Lig'in en şaibeli sezonu!

Fotomaç: Süper Lig’in en şaibeli sezonu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın yönettiği Turkuaz Medya Gurubunun spor gazetesi Fotomaç, Başakşehir’in şampiyonluğunu ‘şaibeli’ olarak nitelendirip, manşet attı. Trabzonlu olan Albayrak ailesi, Trabzonspor’un yönetiminin belirlenmesinde etkin rol oynamalarıyla biliniyor.

Serhat Albayrak’ın yönettiği Turkuaz Medya Gurubunun spor gazetesi Fotomaç Başakşehir’in şampiyonluğunu birinci sayfadan ‘Karanlık gece’ anosuyla duyurdu. İkinci manşete ‘En şaibeli sezon’ başlığını atan Fotomaç’ın haberi şöyle:

Başakşehir’in şampiyonluğa ulaştığı 2019-2020 sezonu tarihe “En şaibeli sezon” olarak geçti. Başakşehir sezon boyunca perde arkasındaki güçlerce kollandı.

Başakşehir’in şampiyonluğa ulaştığı 2019-2020 sezonu tarihe “En şaibeli sezon” olarak geçti. Başakşehir sezon boyunca perde arkasındaki güçlerce kollandı. Hakemler kimi maçlarda adeta Başakşehir’in sahadaki 12’nci oyuncusu gibi hareket etti. Örneğin 26. haftadaki kritik Trabzon-Başakşehir maçında Nwakaeme’nin düşürüldüğü pozisyonda Trabzon’un buz gibi penaltısı verilmedi. 28. haftadaki A.Gücü-Başakşehir maçında ise başkent ekibinin attığı ikinci gol verilmeyerek Başakşehir’in önü iyice açılmış oldu.


Kaynak: Fotomaç

- Advertisment -