Ana SayfaHaberlerKazanan Beşiktaş oldu

Kazanan Beşiktaş oldu

Milliyet Gazetesi'nden Attila Gökçe "Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ciddi bir kayba uğradı. Üstüste üçüncü maçı kazanamamak ağır gelir artık. Yine de Süper Lig’in sürprizleri bitmez. Kim bilir, daha neler göreceğiz" diye yazarken aynı gazeteden Ercan Güven 'Karavana şampiyonu' başlıklı yazısında  "Maçtan önce ayrı, maçtan sonra ayrı. Fenerbahçe dün dükkanı kapattı sanki.En azından şampiyon olamayacağı, Pereira’nın futbolculara laf geçiremeyeceği, lafı dinlense bile gerçek bir strateji yaratamayacağı ortaya çıktı. Futbolcuların disiplin dışı davranışları, kaybedilen sezonun ilanıdır" ifadesini kullandı.

 

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da Milliyet'teki yazısında "Daha önce şampiyonluk yarışında kritik eşik olarak değerlendirdiğimiz maçlarda Konyaspor’a kaybeden Galatasaray’la berabere kalan Fenerbahçe beş gün önce büyük avantaj yakaladığı yarışta şimdi beş puan geriye düştü. Osmanlıspor, Konyaspor ve Galatasaray maçlarında sadece bir gol atabilen Fenerbahçe, üç maçta sadece iki puan aldı. Ligin bitimine kalan altı haftada şampiyonluk yarışında sarı-lacivertlilere kazanmak artık yetmeyecek. Rakibi Beşiktaş’ın puan kaybetmesini bekleyecekler" değerlendirmesinde bulundu.

 

Bilgiç: Bundan sonrası ancak mucize

Sabah Gazetesi'nden Gürcan Bilgiç'in yazısının başlığı ise 'Bundan sonrası ancak mucize' Bilgiç'e göre Kalan 6 haftayı 5 puanlık avantajla Beşiktaş'a bıraktı F.Bahçe. Üst üste 3 maçta 7 puan kaybettikten sonra, hep kazanıp rakibinin tabelasına bakacak. Olmazı; 'olur'dan bir mucize varsa, Fenerbahçe de şampiyon olur.

 

Meleke: Sow gitti, hayaller bitti

Hürriyet Gazetesi'nden Uğur Meleke ise forvetlerin formsuzluğuna karşı Moussa Sow'u örnek gösterdi.

Meleke "Sow için alınan 16 milyon değil de Senegalli oyuncu şu an Kadıköy'de olsa işler değişebilir miydi? Dün ileri uçta Nani değil Sow olsa tablo ne olurdu? Bence Sow'un gidişiyle Fenerbahçe'nin 4-4-2 oynama lüksü de, pozisyonları gole çevirme oranı da azaldı. Dolayısıyla Fenerbahçe bu şampiyonluğu dün değil, Ağustos'ta riske attı belki de" diye yazdı.

 

Vatan'dan Güntekin Onay da "Dün geceki derbi bir bakıma sezonun aynası oldu. 2 takım da oyun olarak Beşiktaş’ın fersah fersah gerisinde. F.Bahçe, bu kadar yetersiz bir G.Saray karşısında 2 maçta da kazanamıyorsa “neden şampiyon olamıyorum?” dememeli" dedi.

- Advertisment -
Önceki İçerik
Sonraki İçerik