Ana SayfaHaberlerŞampiyon Beşiktaş

Şampiyon Beşiktaş

 

Spor Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala Beşiktaş şampiyonluğunu ilân etti. Siyah-beyazlılar konuk ekip Osmanlıspor'u 3-1 yendi.

 

Beşiktaş siyah-beyaz

 

Osmanlıspor maçı öncesi Beşiktaş Çarşı'da kutlama yapan Beşiktaş taraftarlarının coşkusu, takımları şampiyon olduktan sonra katlandı. Yüzlerce taraftar, Beşiktaş Çarşı ve çevresinde toplandı. Taraftarlar, ellerinde meşaleler ve Beşiktaş bayraklarıyla, Dolmabahçe Caddesi, Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Meydan ve Spor Caddesi’nde turladı. Çok sayıda taraftar da araçlarıyla Beşiktaş Meydan ve stat çevresinde bayraklarıyla kutlamalara katıldı.

 

Stat tamamen doldu

 

Beşiktaş'ın şampiyonluk için sahaya çıktığı Osmanlıspor maçına siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Karşılaşmadan saatler önce Beşiktaş Köyiçi ve stat etrafında toplanmaya başlayan taraflarlar, meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyerek eğlendi.

 

Taraftarlar, 41 bin 903 kişi kapasiteli yeni statları Vodafone Arena'nın tribünlerini tamamen doldurarak takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

 

Siyah-beyazlı takım, bu statta oynadığı Bursaspor ve Kayserispor maçlarını da dolu tribünler karşısında oynamıştı.

 

Bu arada eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili'nin de izlediği maçtan önce siyah-beyazlı oyuncu Jose Sosa, ikiz kız bebekleriyle saha içinde poz verdi.

 

Tribünde dev pankart

 

Beşiktaşlı taraftarlar, maç başlamadan önce kapalı tribünde dev bir pankart açtı.

 

Taraftarların açtığı bin 600 metrekarelik pankartta, kanatlarını açmış kartalın üzerinde futbolcular kupayla resmedildi. Pankartın üzerinde ayrıca "Şampiyon kartal yazacağız" yazısı vardı.

 

Kaynak: Al Jazeera, AA

- Advertisment -