Ana SayfaHaberlerİstifa sinyali

İstifa sinyali

 

Müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Denizli, görevine devam edip etmeyeceği konusunda, "Ben kararımı kendi içimde verdim. Yarın başkanımızla da paylaşacağım" dedi.

 

Kariyerinin belki de en yoğun dönemini geçirdiğini aktaran Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le yola çıktığını ve saygısından dolayı da ilk olarak onunla görüşüp kararını ileteceğini belirtti.

 

Takımın aldığı sonuçlardan üzüntü duyduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Yarın durum netlik kazanır. Her kararda bir hayır vardır. Böyle bir camiada yaşadığımız güzel şeyler vardı. Böyle bir keyifsizliği yaşamak da yine burada nasip olsun" değerlendirmesinde bulundu.

 

Denizli'nin açıklamaları şöyle;

 

"Aylardır çalışıyoruz. Kariyerimin hiçbir döneminde Galatasaray'a bu geldiğimdeki kadar çaba ve zaman harcamadım. Bu takımın lideri benim. Burada ortaya çıkacak her türlü sonuçtan başta ben sorumluyum. Ortaya çıkan tablo keyifsiz bir tablo. Antrenörlük kariyerim başarılarla dolu, zaman zaman başarısızlıklar yaşanabilir. Avrupa'daki yenilgi içimde büyük bir üzüntü ve hasar aldı. Kariyerim yara aldı ama birçok şey yara aldı. Kazandığım bütün başarıların altında Galatasaray imzası vardır. Kötü dönemde yapacaklarım vardır, bunu kendi içimde değerlendiriyorum. Kim ne algılarsa algılasın. Tek başıma bunu söylemem saygısızlık olur. Bu tablo içinde bir karar almam gerekebilir. Yarın başkanımızla oturup geniş çaplı bir konuşma yapacağız. Biraz evvel söylediğimi başkana da söyleyeceğim."

 

66 yaşındaki teknik adam 23 Kasım'da Galatasaray ile anlaşmıştı. İki sezon önce Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımını çalıştırdı. Bir süre İran'da da görev yapan Denizli, Galatasaray'da son olarak 1990-1992 döneminde bulundu. Denizli, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da çalıştırdı.

 

Kaynak: AA, DHA

- Advertisment -