Ana SayfaHaberlerTürkiye EURO 2020 biletini kaptı

Türkiye EURO 2020 biletini kaptı

 

H Grubu'nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün İzlanda ile karşı karşıya geldi.

 

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. hafta maçında İzlanda ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonaya katılmayı garantiledi.

 

 

İZLANDA MARŞI ISLIKLANDI

 

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen müsabaka öncesinde İzlanda milli marşı ıslıklandı.

 

İki takım, 10 Haziran'da İzlanda'da karşı karşıya gelmişti. Keflavik Havalimanı'na giden Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesi, burada üç saat bekletilmişti. Bu sırada bir kişi de, futbolcu Emre Belözoğlu'na mikrofon yerine tuvalet fırçası uzatmıştı.

 

ERDOĞAN TT ARENA'DA

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye – İzlanda maçını izlemek üzere Türk Telekom Stadı'na gitti. Erdoğan'ı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz karşıladı.

 

Erdoğan, "Her şeyden önce milli maçımızı izleyelim istedik. Bu anı beraber yaşayalım istedik. Önümüzde malum bir Andorra maçı var, şu anda Fransa ile yarışıyoruz. Bu akşam öyle veya böyle 1 puanı aldık" dedi.

 

Karşılaşmayı ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da tribünden izledi.

- Advertisment -