Ana SayfaHaberlerSquid Game’in ikinci sezonu geliyor: 17 saniyelik ilk teaserden çıkan ipuçları

Squid Game’in ikinci sezonu geliyor: 17 saniyelik ilk teaserden çıkan ipuçları

Çılgınca popüler Netflix hayatta kalma gerilimi Squid Game’in ikinci sezonu için beklenti artıyor. Aslında ilk dizi o kadar çok izlendi ki, ilk ayında – Kasım 2021 – 1,65 milyar izleme saatiyle Netflix’in tüm zamanların en çok izlenen programı oldu ve büyük ölçüde yabancı dilde film ve TV’nin İngilizce konuşan izleyiciler arasında daha ana akım statüsü kazanmasına katkıda bulundu.

Netflix daha sonra bir reality şov yan ürünü olan Squid Game’i yayınladı: The Challenge adlı bir reality şov yayınladı ve bu da son derece popüler oldu.

Şimdi de Netflix, hayranlarının daha fazlası için sabırsızlanmasını sağlamak amacıyla orijinal Squid Game’in ikinci serisine ait 17 saniyelik bir teaser yayınladı.

Teaserda birinci sezon Squid Game’in galibi, dizinin ana kahramanı Seong Gi-hun (Lee Jung-jae tarafından canlandırılıyor), havaalanı gibi görünen bir yerde yürürken ve kulağına bir cep telefonu tutarken görülebiliyor.

Hattın diğer ucundaki ses şöyle der: “Kararından pişman olacaksın.”

Gi-hun buna “Seni bulacağım” diye cevap verir. Bir duraksama olur ve sonra ekler: “Ne pahasına olursa olsun.” 

Ve klip kararıyor. Sorularınız varsa, yalnız değilsiniz. Öncelikle, telefonda kim konuşuyor? Ve Gi-hun hangi kararından pişman olacak?

Bazıları Squid Game’in birinci sezonunda öldürülen karakterlerin ikinci sezonda geri dönebileceğini düşünüyor.

FandomWire’da film ve televizyon eleştirmeni olan Sean Boelman, “Birinci sezonun sonunda, Gi-hun kızıyla yeniden bir araya gelmek için evine geri dönecekti ama sonra Squid Game için oyuncu toplayan birini gördü ve onları engellemeye çalıştı” diyor.

“Bir uçağa binip eve dönmesi gerekiyordu ama final bölümünün sonunda havaalanında geri döndü.”

Ve işte yeni yayınlanan 17 saniyelik teaser’a geri dönüyoruz; teaser’da birinci sezonu kapatan havaalanı sahnesine geri dönüldüğü görülüyor. Peki, Gi-hun tam olarak hangi kararından pişmanlık duyacak? Ve o tehdidi savuran telefondaki kimdi?

İkinci sezonda neler olacak ve ölümden dönen biri olacak mı?

Boelman telefondaki sesin birinci sezonun Front Man’ine (Lee Byung-hun) ait olabileceğini öne sürüyor. Peki Gi-hun hangi kararından pişman olacak? Boelman bu tehdidin, Gi-hun’un Squid Game Recruiter’ın daha fazla yarışmacı kaydetme ve Squid Game organizasyonunu dağıtma çabalarını engellemeye çalışma kararına atıfta bulunduğunu öne sürüyor.

“Birinci sezonun sonunda, Ön Adam Gi-hun’a bir ültimatom vererek hayatına devam etmesini ve kızına geri dönmesini söylüyor” diye açıklıyor Boelman.

“İkinci sezon fragmanında duyduğumuz yorum – Gi-hun’a kararından pişman olacağı söyleniyor – Ön Adam’ın bu tehdidini sürdürüyor gibi görünüyor. Belki de oyunların organizatörleri, sadist oyunlarını engellemeye çalıştığı için Gi-hun’u cezalandırmak amacıyla Gi-hun’un sevdiklerini kaçırabilirler. Belki de bu, Gi-hun’un kendisinin oyunlara geri dönmesiyle sonuçlanabilir – organizatörler tarafından kaçırılır ve katılmaya zorlanır ya da gizlice oyunlara sızarak onları içeriden yıkar.”

- Advertisment -