Ana SayfaHaberlerSüleyman Soylu’yu anlatan “SS” kitabı yarın çıkıyor: “AKP’de kimler Soylu ile kavga...

Süleyman Soylu’yu anlatan “SS” kitabı yarın çıkıyor: “AKP’de kimler Soylu ile kavga ediyor?”

Barış Terkoğlu ile Barış Pehlivan’ın Süleyman Soylu hakkında ilk kez yayımlanacak bilgiler içerdiğini söyledikleri kitabı “SS”, milletvekilleri listesinin tesliminden iki gün önce çıkacak. Hazırlanan özel tanıtım videolarından birinde rap şarkıcısı Fuat Ergin’in kitap için yaptığı bir şarkı da yer alıyor. Kitapta “AKP’de kimler Soylu ile kavga ediyor?”, “Soylu, Erdoğan sonrasına hazırlanan bir proje mi?”, “Soylu’nun soruşturma evrağında neler var?” gibi başlıklar yer alıyor.

Gazeteci Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili kitabı “SS” 7 Nisan Cuma günü piyasada olacak.

Pehlivan ve Terkoğlu, kitabın tanıtımı için yapılan özel videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Terkoğlu kitabı “Mafyanın politikadaki ilişkileri ansiklopedi olsa, ilk cildi kuşkusuz Süleyman Soylu’yu anlatırdı” mesajıyla özetledi.

“AKP’de kimler Soylu ile kavga ediyor?”

Kitapta “AKP’de kimler Soylu ile kavga ediyor?”, “Soylu, Erdoğan sonrasına hazırlanan bir proje mi?”, “Soylu’nun soruşturma evrağında neler var?”, “Süleyman Soylu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki küfürlü konuşma neden yapıldı?”, “Hablemitoğlu dosyasına Soylu’nun müdahalesi nasıl oldu?” gibi başlıklar yer alıyor.

Kitabın milletvekili listelerinin son teslim tarihi olan 9 Nisan’dan iki gün önce çıkacak olması dikkat çekiyor.

Rapçi Fuat’tan özel şarkı

Pehlivan ve Terkoğlu sosyal medya hesaplarından ilk paylaşımları 22 Mart’ta yapmıştı. Videoda Pehlivan ve Terkoğlu’nun kitabı tanıtan konuşmaları, rap müzik sanatçısı Fuat Ergin’in kitabın tanıtımı için özel yaptığı bir şarkı eşliğine sunulmuştu.

- Advertisment -