Süper Kupa | Fenerbahçe U-19 takımıyla sahaya çıktı, Icardi ilk dakikada gol attı, Fenerbahçe çekildi

Fenerbahçe, Galatasaray'la oynayacağı Süper Kupa Finali’ne, daha önceden açıkladığı gibi U-19 takımıyla çıktı. Galatasaray, maçın 1. dakikasında Icardi’yle golü buldu, Fenerbahçe sahadan çekildi. Hakem, maçı tatil etti. Galatasaray’ın sahaya çıkan ilk on biri ile yedek oyuncuları stattaki taraftarlar için gösteri maçı yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Galatasaray yöneticilerine sert sözlerle yüklendiği, 2 Nisan’da Ülker Stadı’nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul’un ardından, Fenerbahçe başkanvekili ve kulüp sözcüsü Erol Bilecik, yönetim kurulunun kararıyla, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçı için U-19 takımıyla Şanlıurfa’ya gideceğini ve önümüzdeki iki sezon Türkiye Kupası’na katılmayacağını açıklamıştı.

Önceki İçerikPORTRE | Nazımiye Belediye Başkanı Ali Emrah Tekin: 29 yıl önce PKK’nın öldürdüğü Nazımiye belediye başkanının oğlu
Sonraki İçerik“Kültürel anlamda ‘yeni bir kültürel melezleşmeyi’ öneriyor Halil Hoca, tıpkı benim de düşündüğüm gibi”