Ana SayfaHaberlerSuriye’de savaştı, Maltepe'de arazi kavgasında öldürüldü

Suriye’de savaştı, Maltepe’de arazi kavgasında öldürüldü

Maltepe’de dün (12 Mayıs) 16.30 sıralarında meydana gelen arazi anlaşmazlığı kavgasında üç kişi öldü. Ölenlerden biri MHP İstanbul büyük kongre delegesi ve Suriye’de Türkmen Dağı’nda savaşmış Uğur Köroğlu. İstanbul’da çok sayıda otopark işleten Köroğlu’nun Devlet Bahçeli ve Sedat Peker ile fotoğrafları ortaya çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde dün (12 Mayıs) 16.30 sıralarında Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmada üç kişi öldü. Ölenlerden biri MHP İstanbul büyük kongre delegesi ve Suriye’de Türkmen Dağı’nda savaşmış Uğur Köroğlu. İstanbul’da çok sayıda otopark işleten Köroğlu’nun Devlet Bahçeli ve Sedat Peker ile fotoğrafları ortaya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu ve soruşturma başlattı.

Olayda öldürülen Uğur Köroğlu, MHP İstanbul Büyük Kongre Delegesi. Maltepe ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde otopark işletmeciliği yapan Köroğlu’nun Suriye’de Türkmen Dağı’nda savaşırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:E1OjWkEXoAEuqnY.jpg
Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:53833968_1516996568432007_1130897062636814336_n.jpg

Köroğlu’nun fotoğraf albümünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Bahçeli’nin MHP Genel Merkezi’ndeki makamında çekilmiş bir fotoğraf ve Sedat Peker’le çekilmiş bir başka fotoğraf daha yer alıyor.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:New-Project-67.jpg
Köroğlu, Sedat Peker’le…

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:21032680_1107883296010005_2381065465851732604_n.jpg

Köroğlu, MHP Genel Merkezi’nde Bahçeli’yle.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:tercüman-gazete-uğur-köroğlu-haberi.jpg

Bir internet sitesinde hakkında yapılan habere göre Sivaslı olan ve otopark işletmeciliği yapan Uğur Köroğlu’nun Maltepe’nin ‘tanınmış’ isimlerinden biri olduğu görülüyor.

Kaynak: Serbestiyet- Süperhaber

- Advertisment -