Ana SayfaHaberlerTBMM Başkanı Mustafa Şentop: "Cumhur Frankfurt, terbiyesizlik yapma”

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: “Cumhur Frankfurt, terbiyesizlik yapma”

Twitter’da TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile ‘AK trol’ ‘Cumhur Frankfurt’ arasındaki tartışma geceye damga vurdu. Şentop, tutuklanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu ile yakınlığını ima ederek kendisini etiketleyen ve “Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış” paylaşımı yapan Cumhur Frankfurt’a “Terbiyesizlik yapma” yazdı ve ekledi: “Suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, kişisel verileri yasa dışı yollardan ele geçirdiği iddiası ile tutuklanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nu geçmişte Meclis’te ağırlamasına ima yaparak kendisini etiketleyen ve, “Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış” diyen AK Trol ‘Cumhur Frankfurt’a kendi hesabından yanıt verdi.

Şentop, önce “Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma.” ardından da “Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen” ifadelerini paylaştı.

Haskoloğlu, Twitch platformundaki veri sızıntısının ardından 5 Şubat’ta Şentop’u ziyaret ederek bilgi vermişti.

Atışmanın ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ise Twitter hesabından “Edep Ya Hu” paylaşımı yaptı.

- Advertisment -