TBMM’de Saadet Grubu düşmüyor: Demokrat Partili bir vekil Saadet Grubu’na katılacak

Demokrat Parti, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatı ile mecliste grubu düşen Saadet Partisinin yardımına koştu. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamaollaoğlu ile temasta olduğu, Demokrat Partili bir vekilin Saadet Partisi'ne geçeceği öğrenildi.

Demokrat Parti, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatı ile mecliste grubu düşen Saadet Partisinin yardımına koştu. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamaollaoğlu ile temasta olduğu, Demokrat Partili bir vekilin Saadet Partisi’ne geçeceği öğrenildi.

O vekilin DP’li Salih Uzun olması bekleniyor.

Önceki İçerikHamas yöneticisi Halid Meşal: “Sivil ölümleri çok dile getiriliyor; oyları düşecek diye korkan Biden geri adım atmaya çalışıyor”
Sonraki İçerikRÖPORTAJ | Mahçupyan: “AK Parti’nin ilk on yılı Türkiye için kaçırılmış bir fırsat. Fakat bunu ne AK Partililer ne laikler anladı”