Ana SayfaHaberlerTrabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Yeneroğlu’na hakaret tweetlerini beğendi

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Yeneroğlu’na hakaret tweetlerini beğendi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, düzenlediği uyuşturucu operasyonuna “Andımız” adını veren ve ele geçirdiği kurşunları kullanarak “Andımız” yazan Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nü eleştirdi. Emniyet, bu tweetin altına girilen hakaret içerikli yorumları beğendi. Trabzon İl Emniyer Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ise "Zaman olarak örtüşmesi tamamen tesadüf" denildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri “Andımız var” adıyla bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda ele geçirilen mermilerle ‘Andımız’ yazıldı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile, Emniyet’in politize olmasını eleştirdi.

Yeneroğlu, “Memurların politize olması hukuk devleti için alarm sinyalidir. Maalesef iktidar bu durumu tetikledi.  Hangi görüşü savunduğu önemli değil, özellikle silah taşıyan kamu personelinin siyasi tartışmalara karışması kabul edilemez. Trabzon Emniyet Müdürü acilen görevden alınmalıdır” ifadelerini kullandı.

Mustafa Yeneroğlu’nun paylaşımının altına, çok sayıda hakaret içerikli yorum yapıldı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nün twitter hesabından, Yeneroğlu’nun paylaşımına yapılan hakaret içerikli yorumların beğenildiği görüldü.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü: Zaman olarak örtüşmesi tamamen tesadüf

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, kentteki uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen malzemelerin sergilendiği sırada mermilerle yazılan “Andımız” yazısıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu operasyon 16 Mart 2021 tarihinde il merkezinde 5 ayrı adreste eş zamanlı gerçekleşmiş ve 4 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Operasyonda muhtelif miktarda da uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Operasyon sonrası kamuoyuna ele geçirilen malzemelerin sergilendiği sırada daha önce planlanan ‘Andımız Var Operasyonu’ kapsamında yazılan ‘Andımız’ yazısının, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’nun kararıyla zaman olarak örtüşmesi tamamen tesadüftür. Kamuoyunun böyle bir karardan haberdar olduğu bir zaman diliminde, kararla hiç ilişkisi olmayan ‘Andımız Var’ operasyonun Danıştay kararı ile ilişkilendirilmesi ve farklı anlamlar yüklenmesi doğru değildir.”

- Advertisment -