Ana SayfaHaberlerTürk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ve nargileci İtalyan partneri İngiltere’deki Love Island...

Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ve nargileci İtalyan partneri İngiltere’deki Love Island yarışmasında birinci oldu, 50 bin sterlin kazandı

İngiltere doğumlu Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere’de yayımlanan Love Island adlı reality show’a katıldı ve partneri Davide Sanclimenti ile birlikte birinci olarak 50 bin sterlinlik ödülü kazandı.

1994 yılında Londra’da doğan Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere’de müzikal tiyatro ve sahne sanatları eğitimi aldı. 2020 yılında Türkiye’ye gelen oyuncu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadı.

Cülcüloğlu, bu yaz Love Island adındaki bir İngiliz reality show’una katıldı. Love Island, yarışmacıların Mallorca adasında 7/24 kamera ile gözlendiği ve her anlarının canlı yayımlandığı bir yarışma formatı. Yarışma kapsamında yarışmacılar birbirleriyle flörtleşiyor, erotik oyunlar oynuyor ve her bir katılımcı ‘gerçek aşkı’ bulmaya çalışıyor.

Halk oylamasında her bölümde bir yarışmacı eleniyor. Ekin Su ve İtalyan partneri Davide, halk oylamasının finalinde birinci çıkarak 8. sezonun şampiyonu oldu.

Ekin Su’nun İtalyan partneri Davide, İngiltere’de lokantalara nargile satan bir girişimci. Zaferi İngiliz basınında gündem olan Ekin Su’nun Instragram’da 2 milyon takipçisi bulunuyor.

- Advertisment -