Ana SayfaHaberlerTürkiye'nin Washington Büyükelçisi olacağı iddia edilen Mehmet Ali Yalçındağ: "Benim hiçbir şeyden...

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi olacağı iddia edilen Mehmet Ali Yalçındağ: “Benim hiçbir şeyden haberim yok”

Türk-Amerikan İş konseyi Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın Washington'a Büyükelçi olacağı öne sürüldü. Yalçındağ: "Benim haberim yok. Saatlerdir gazeteci arkadaşlar arayıp bana soruyor, hepsine de aynı şeyi söylüyorum, benim böyle bir şeyden haberim yok. O yüzden artık sonunda ben de bu dedikoduyla eğlenmeye başladım."

10 Haber, iddiaların aslını öğrenmek için Yalçındağ’a ulaştı. Oğlu Doğan Yalçındağ’ın BluTV ekibine veda partisindeyken soruları yanıtlayan Mehmet Ali Yalçındağ, iddialara dair kendisinin herhangi bir haberi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: 

“Benim haberim yok. Saatlerdir gazeteci arkadaşlar arayıp bana soruyor, hepsine de aynı şeyi söylüyorum, benim böyle bir şeyden haberim yok.”

Adı daha önce de büyükelçilik iddialarıyla gündeme gelen Yalçındağ’ın Trump’la kişisel tanışıklığı var.

2018’den beri Türk Amerikan İş Konseyi’nde (TAİK) başkanlık görevini yürüten Mehmet Ali Yalçındağ geçtiğimiz günlerde bu görevden ayrılacağını söylemişti. Yalçındağ ayrıca yeni dönem başkanlığı için ise Özyeğin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin’i ikna ettiklerini de ifade etmişti.

- Advertisment -