Ana SayfaHaberlerGündemTUSAŞ saldırısıyla ilgili MHP'li Feti Yıldız: “Sayın Bahçeli’nin tarihi çağrısı emperyalizmi telaşlandırdı”

TUSAŞ saldırısıyla ilgili MHP’li Feti Yıldız: “Sayın Bahçeli’nin tarihi çağrısı emperyalizmi telaşlandırdı”

Ankara, Kazan’daki TUSAŞ binasına yapılan terör saldırısı sonrasında açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız: “Sayın Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi.”

Ankara Kazan’daki TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayi) binasına yapılan, 5 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili X hesabından açıklama yapan, Bahçeli’nin en yakın kurmaylarından, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş’nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi. Saldırıda 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. Şu hususu açıkça ifade etmek istiyorum; Bu suçüstü haline rağmen amalı,fakatlı konuşanlar emperyalizmin yerli işbirlikçileridir, sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur.”

- Advertisment -