Ana SayfaHaberlerUğur Dündar’dan Aslı Baykal’a: “CHP'nin parasıyla alınan Halk TV'nin satışından sağladığınız kazancı...

Uğur Dündar’dan Aslı Baykal’a: “CHP’nin parasıyla alınan Halk TV’nin satışından sağladığınız kazancı da iade edecek misiniz?”

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den istifa ettiğini duyurdu. Uğur Dündar, “İsabetli olmuş! CHP'nin parasıyla alınan Halk TV'nin satışından sağladığınız kazancı da iade edecek misiniz?” mesajını paylaştı. Deniz Baykal ve Aslı Baykal, Halk TV’yi 2020 Ocak ayında şimdiki sahibi Cafer Mahiroğlu’na satmıştı. Dündar, Halk TV’nin satışı öncesinde sosyal medya hesabından, “Deniz Baykal ve Aslı Baykal’a hakkımı helal etmiyorum” mesajını paylaşmıştı.

Eski CHP genel başkanı, halen Antalya milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Gazeteci Uğur Dündar, Aslı Baykal’ın paylaşımını alıntılayarak “İsabetli olmuş! CHP’nin parasıyla alınan Halk TV’nin satışından sağladığınız kazancı da iade edecek misiniz?” mesajını paylaştı.

Halk TV’nin gerçek sahibi olan bilinen Deniz Baykal ve kanalda yönetim kurulu başkanvekili olarak görev yapan Aslı Baykal, 2020 Ocak ayında kanalı şimdiki sahibi Cafer Mahiroğlu’na satmıştı.

Uğur Dündar, Aslı Baykal’ın tasfiyelerine tepki göstererek istifa etmişti

2019’da Halk TV Yönetim Kurulu başkanvekilliği görevine getirilen Aslı Baykal, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından Barış Yarkadaş, Semra Topçu, Lale Özan Arslan, Rahmi Aygün, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel gibi isimlerin Halk TV’yle ilişiğini kesmişti.

O tarihe kadar Halk TV’de “Halk Arenası” programını yapan Uğur Dündar, görevden almalara tepki göstererek “Bu haksızlığa karşı çıkıyor ve 6 yıldır tek kuruş almadan program yaptığım Halk TV’den ayrılıyorum” mesajını paylaşmıştı.

“Deniz Baykal ve Aslı Baykal’a hakkımı helal etmiyorum”

Uğur Dündar, birkaç ay sonra yaptığı bir sosyal medya paylaşımında da “Deniz Baykal ve Aslı Baykal’a hakkımı helal etmiyorum” ifadelerine yer vermişti.

- Advertisment -