Ana SayfaHaberlerUkrayna’da bir bebeğe cinsel istismarda bulunup videosunu çeken Rus askeri, Rusya’da tutuklandı

Ukrayna’da bir bebeğe cinsel istismarda bulunup videosunu çeken Rus askeri, Rusya’da tutuklandı

Ukrayna’da bir bebeğe cinsel istismarda bulunan ve o anları videoya kaydedip paylaşan Alexei Bychkov adındaki Rus askeri, 9 Nisan'da Rusya'da gözaltına alındı.

Bir gün önce, 8 Nisan’da Twitter’da Bychkov hakkında bir video yayınlanmıştı. Bu videoda ilk önce bebeğin kalçaları arasında bir kirpik fırçası sürtüyor ve sonra onu yalıyor, yüzüne sürüyordu. Videonun çekim zamanı ve yeri ise bilinmiyordu.

Bychkov’un 1997 doğumlu olduğu, Stavropol Bölgesi’ne kayıtlı ve Krasnodar Bölgesi’nde yaşadığı bilgisi yayınlandı.

Rus basınında yer alan haberlere göre Bychkov’un yakalanmasına eski eşi vesile oldu. Eski eşi, Bychkov’un  videolarını gördüğünü, polise bir ifade yazdığını ve adamın gözaltına alındığını söyledi.

Bu video, Bychkov’un cinsel sapkınlıklarını gösterdiği tek video da değil. Video paylaşım platformu VK’da çocuklara karşı şiddet uyguladığı birkaç video daha yer alıyor. Fakat Bychkov’un bu hesabı şu anda askıya alınmış durumda.

Yayınlanan bilgilere göre, Bychkov, 64044 numaralı askeri birimde Pskov banliyölerinde hizmet veriyor. Hava Kuvvetleri 76. Muhafız Birimi Gaziler Konseyi başkanı Yuri Sosedov’a göre, Pskov bölgesindeki tüm askeri oluşumlar Ukrayna’daki savaşa katılıyor .

8 Nisan’da Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları Komiseri Lyudmila Denisova, Rus askerlerinin 120 binden fazla Ukraynalı çocuğu kaçırdığını söyledi. Ombudsman’a göre bazıları tecavüze uğradı. Denisova , Rus işgalcilerin Bucha’da 11 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiğini söyledi . Aynı yerde, beş Rus askeri 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettikten sonra kızı hamile bırakmıştı.

- Advertisment -