Ana SayfaHaberlerGündemÜlkücüler, MHP ve Ülkü Ocakları’na tepkili

Ülkücüler, MHP ve Ülkü Ocakları’na tepkili

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesinin üzerinden iki gün geçmesine rağmen MHP ve Ülkü Ocakları sessizliğini koruyor. MHP’li seçmenler ve Ülkücüler bu sessizliğe tepkili.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık Cuma günü Ankara’da motosikletli bir saldırganın açtığı ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

Ankara Valiliği, saldırıya ilişkin üç kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Sinan Ateş’in öldürülmesinin üzerinden iki gün geçmesine rağmen MHP lider Bahçeli’den, MHP’li milletvekillerinden veya Ülkü Ocakları’ndan saldırıya dair bir açıklama veya taziye mesajı yayımlanmadı.

MHP ve Ülkü Ocakları’nın önceki Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine karşı sessizliği MHP’li ve ülkücülerin tepkisine yol açtı.

“Suikastle öldürülen Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’da düzenlenen cenaze törenine, MHP ve Ülkü Ocakları’nı temsilen kimsenin katılmaması, taziye mesajı yayınlamamaları ve bir çelenk dahi gönderilmemesinin sebebini gazeteciler neden soramıyor, sorgulamıyor?”

“Ocak başkanı suikaste uğruyor ve taziye yerine yeni yıl mesajı”

“Ülküdaşlık nerede? Bu mu Ülküdaşlık hukuku! Yazıklar olsun.”

“Başbuğ yaşıyor olsaydı yüzüne tükürürdü o olmayan yüzüne. Gözü yaşlı iki çocuğun ahı üzerinize olsun. Yeni yılda sahibinle birlikte defolup gitmenizi temenni ediyoruz.”

“Allah kimseyi ülküdaşı için rahmet bile dileyemeyecek kadar alçaltmasın”

“Bu ne biçim bir olaydır arkadaş. Sinirlenmemek elde değil ! Yav resmi tek bir yerden bile bir açıklama neden yapılmıyor kardeşim. Taziye mesajları neden atılmıyor? Ne Ülkü Ocakları sayfasında ne de şahıs sayfalarında neden Sinan Ateş’in açıklaması yapılmıyor. Teşkilatlarda neler dönüyor diye düşündürüyorsunuz artık. Gerçekten şu insanların davaya verdiği emeklere yazık. Sizlere de yazıklar olsun. Ülkü Ocakları artık ahde vefa anlayışını yitirmiştir. Ülkü Ocakları eski başkanı kardeşim bu adam ya çıldırmamak elde değil..” 

“Bu sessizlik neden dir biri çıkıp rahmet liyle ilgili neden bir açıklama yapma MHP den hemşerim olan sn devlet Bahçeli den neden bir konuşma vb bişey olmaz bu sessizlik neden dir.ruhun şaad olsun”

MHP’nin ve Ülkü Ocakları’nın tweet’ine gelen tepkilerden onlarcası da gizlendi.

- Advertisment -