Anasayfa / VİDEO HABER / VİDEO HABER | “AİHM ne demiş, Avrupa Konseyi ne demiş, bu bizi ilgilendirmiyor”

VİDEO HABER | “AİHM ne demiş, Avrupa Konseyi ne demiş, bu bizi ilgilendirmiyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Konseyi'nin aldığı Osman Kavala davasının AİHM'e sevki kararına dair ilk açıklamayı Ukrayna ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda yaptı: "AİHM ne demiş, Avrupa Konseyi ne demiş, bu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi mahkemelerimize saygı duyulmasını bekliyoruz."

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın