Ana SayfaHaberlerSinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’e Beştepe’den telefon: “En kısa zamanda görüşeceksiniz”

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’e Beştepe’den telefon: “En kısa zamanda görüşeceksiniz”

Ayşe Ateş, “Cumhurbaşkanı’nın benimle görüşeceği söylendi. Akabinde Bahçeli ‘bunların sırtını sıvazlamayın’ dedi. Bence görüşmeden haberi oldu ve Cumhurbaşkanı’na mesaj gönderdi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” demişti. Bu açıklamasının ardından Erdoğan’ın özel kalem müdürü Hasan Doğan’ın Ateş’i arayarak, “Cumhurbaşkanımızla görüşme en kısa zamanda gerçekleşecek” dediği öğrenildi.

Suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “10 gün önce, Cumhurbaşkanı’nın hafta içi benimle görüşeceği söylendi. Akabinde Bahçeli ‘bunların sırtını sıvazlamayın’ dedi. Bence yapacağım görüşmeden haberi oldu ve Cumhurbaşkanı’na mesaj gönderdi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” demişti.

Bu açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın Ayşe Ateş’i arayarak “Cumhurbaşkanımızın programının yoğunluğu sebebiyle kendisiyle yapacağınız görüşme biraz gecikti. Bu görüşme en kısa zamanda gerçekleşecek” dediği öğrenildi.

- Advertisment -