Ana SayfaHaberlerEşini döven kişiye saksılı müdahale

Eşini döven kişiye saksılı müdahale

 

Olay, Gaziosmanpaşa'da sabah saat 09.30’da meydana geldi. Şiddet gördüğü gerekçesiyle Emre A.’a (34) 2 ay önce boşanma davası açan 2 çocuk annesi Handan A. (30) ağabeyi ile birlikte eşyalarını almak için Emre A.’nın evine gitti.

Eşyalarını bir çantaya dolduran Handan A. daha sonra evden ayrıldı. Bu sırada sokakta bulunan Emre A. yolda yürüyen eşi ve ağabeyi Sedat Sevin’in arkasından tabancayla ateş açtı.

 

Olay sonrası kadın sırtından ağabeyi de yüzünden yaralandı; saldırgan koca ise bir taksiye binerek kayıplara karıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler ambulanslarla Gaziosmanpaşa’daki 2 ayrı özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ablasının eşinden zaman zaman şiddet gördüğünü belirten Duygu Sevin, "Ablama ve ağabeyime ateş açmış. Ablam şu an yoğun bakımda. Abimin de yüzünü sıyırmış kurşun. Bu öldürme odaklı. Denilene göre komşular saksı atmasaydı kafasına kurşunlar isabet ederdi" dedi.

Ablasının 2 aydır da yanlarında yaşadığını dile getiren Sevin, "Ablam boşanma davası açmıştı. Ayrıca uzaklaştırma kararı da almıştı. Kesinlikle 200 metre yanına yaklaşamayacak diye karar verildi. Ama buna rağmen yaklaşmaya devam etti. Kötü kötü huyları vardı. En son Kurban Bayramı’nda eve içip gelmiş, ablamın gözünü morartmış" ifadesini kullandı.

"Kaçtı gitti"

Olayın 100 metre ilerisinde yaşandığını söleyen bir mahalle sakini de "Adamın silahı başta tutukluk yaptı. Biz de korktuk. Sonra kaçtı gitti" diye konuştu.

 

"Şuurunu kaybetmeye başlamıştı"

 

Yaralı Sedat Sevin’i aracıyla hastaneye götüren sürücü ise şunları söyledi:
"Ailemle hastaneye giderken, Vişne Sokak üzerinde ani bir şekilde araca bindi. Arkadaşın sol elmacık kemiğinde bir yara vardı. Yavaş yavaş şuurunu kaybetmeye başlamıştı. Biz de insanlık namına götürelim dedik. Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’ni istedi; fakat baktım ki şuurunu kaybediyor, Bilgi Hastanesi’ne götürdüm. Acil polislere de haber verdim. Arabada olayı anlatmadı. Şuurunu kaybediyordu çünkü."

 

Polis saldırgan kocayı arıyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken polis her yerde saldırgan kocayı arıyor.

 

Kaynak: DHA

- Advertisment -