Ana SayfaHaberlerYavaş, seçim çalışmasına deplasmanda başladı: “Benimle birlikte Keçiören için çalışacak bir belediye...

Yavaş, seçim çalışmasına deplasmanda başladı: “Benimle birlikte Keçiören için çalışacak bir belediye başkanı seçme zamanı geldi”

Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için ilk mitingini, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir adayı Turgut Altınok’un belediye başkanlığı yaptığı Keçiören’de yaptı: “Keçiören şu yönden şanssız, yıllardır Büyükşehir ile Keçiören Belediyesi maalesef hep kavgalı oldu. Tüm yaklaşımlarımıza rağmen olmadı. Bu tartışmayı ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Benimle el ele tutuşacak, birlikte Keçiören için çalışacak bir belediye başkanını seçme zamanımız geldi değil mi? Bizimle yol arkadaşlığı yapabilecek ve gerçekten Keçiören için çalışacak bir belediye başkanına ihtiyacımız var.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için ilk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir adayı Turgut Altınok’un halihazırda belediye başkanlığını yaptığı Keçiören ilçesinde açtı.

Keçiören’de vatandaşlara konuşan Yavaş şunları söyledi:

“Belediye Meclisi’ndeki adaletsizlik gördünüz. Biz fazla oy almamıza rağmen belediye meclisinde sayımız düşük kaldı.

Keçiören şu yönden şanssız, yıllardır Büyükşehir belediyesi ile Keçiören Belediyesi maalesef hep kavgalı oldu. Tüm yaklaşımlarımıza rağmen olmadı.

Hepinizden şunu istiyorum artık bu tartışmayı ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Benimle el ele tutuşacak benimle birlikte olarak Keçiören için çalışacak bir belediye başkanını seçme zamanımız geldi değil mi? Bizimle yol arkadaşlığı yapabilecek ve gerçekten Keçiören için çalışacak bir belediye başkanına ihtiyacımız var. İnşallah onu da burada seçip hem belediye meclis üyesi çoğunluğumuzu sağlayacağız ve inşallah Ankara’ya çok daha güzel hizmetler yapacağız.”

- Advertisment -