Ana SayfaHaberlerYÜKSEK ANALİZ | AK Partili İnhisar Belediye Başkanı: “Onların çok büyük planı...

YÜKSEK ANALİZ | AK Partili İnhisar Belediye Başkanı: “Onların çok büyük planı var ama Reis’in de bir planı var”

Bilecik'in İnhisar İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Facebook hesabından ‘Reis’in marketlerdeki yüksek fiyatlara ‘büyük plan’ı bozmak için müdahale etmediğini yazdı. Çünkü bu durumda marketler kapanacak, tedarik zinciri kırılacak ve isyanlar başlayacaktı. Kepez’e göre “Reis bunu gördü” ve: “Devlet şu anda kendi tedarik zincirini oluşturuyor. Türkiye, Afrika’da ektirdiği arazilerde biçimlere başladı. Yakında onların depolanması başlıyor. Türkiye’de şu anda bunun için dev soğuk hava depoları yapılmakta. O depolar dolacak ve herkes yaptığının hesabını verecek.”

Mehmet Kepez’in WhatsApp gruplarında dolaşan paylaşımı şöyle:

“İşin aslı, bunlar bilerek milletin sabrının sınırını zorluyorlar. Recep Tayyip Erdoğan her şeyin farkında.

“Lakin!! Şuraya dikkat edin: Onların planlarına göre, Reis bunlara büyük cezalar verecek ve marketlere kapatma cezası verecek!

“Böylece plan devreye girecekti! Bunlar, stokladıkları malları piyasaya sürmeyecek ve fiyatlar bunu da bahane ederek daha da yükselecek, hatta ürünler karaborsaya düşecekti.

“İnsanlara ‘Kıtlık geliyor!’ diyerek korku pompalanacaktı. Ve Arjantin’deki gibi marketler yağmalanacaktı. Bütün dünyaya Türkiye’deki bu durum canlı yayınlarla izletilecekti.

“Türk Lirası bir anda %400 değer kaybedecek, döviz kurları ise bu oranda artacaktı. Bu durumu bahane eden bankalar faizleri %1000’e çıkartacaktı. Bazı bankalar işlemleri durduracaktı.

“Ülkede çeteler sokaklara inecek, hırsızlık, tehdit, şantaj ile zengin ailelerin çocukları kaçırılarak para istenecekti.

“Sonra Kılıçdaroğlu’nun Avrupa’da yaptığı açıklama gibi ‘Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur’ denilerek yabancı yatırımcılar ülkeden çekildiklerini ilan edeceklerdi.

“Belki de ikinci bir 12 Eylül ya da iç savaş planlıyorlardı. İnanın birileri bunlara bu cesareti ve gereken maddi desteği sağlayacaktı.

“Reis bunu gördü. Ve! Devlet şu anda kendi tedarik zincirini oluşturuyor. Türkiye, Afrika’da ektirdiği arazilerde biçimlere başladı. Yakında onların depolanması başlıyor. Türkiye’de şu anda bunun için dev soğuk hava depoları yapılmakta. O depolar dolacak ve herkes yaptığının hesabını verecek.

“İnanın onların çok büyük planı var ama bunu gören Reis’in de bir planı var. Hiç kimse Recep Tayyip Erdoğan’ı hafife almasın.

“Hesap günü yaklaşıyor!!!

“Sen de paylaş, millet görsün kahpe oyunları”

- Advertisment -