Ana SayfaHaberlerYÜKSEK ANALİZ | Eski emniyet istihbarat daire başkanı: Gülşen ajan...

YÜKSEK ANALİZ | Eski emniyet istihbarat daire başkanı: Gülşen ajan olabilir

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu: “ABD’nin Gülşen'e sahip çıkmasının arka planı beşinci kol faaliyetinin deşifre olması mı? Bu ilişkiler çok gizli kripto kategorisindedir. Kolay kolay ortaya çıkmaz veya çıkarılamazlarsa da istihbarat birimlerimizin şarkıcı Gülşen olayının arka perdesini tüm yönleri ile araştırmaları ülke güvenliği ve barışı açısından elzemdir.”

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu bugünkü (31 Ağustos) yazısında, dört ay önce bir konserinde imam hatip okulu mezunlarıyla ilgili sözleri sonrası tutuklanan ve iki gün sonra ev hapsiyle serbest bırakılan şarkıcı Gülşen’in yabancı bir ülke adına çalışan bir istihbarat görevlisi olma ihtimalini sorguladı.

Orakoğlu’nun “Milyonlarca İmam Hatip’liye hakaret eden şarkıcı Gülşen ajan olabilir mi?” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Gülşen’in mevcut iktidar ve devlet büyükleri aleyhinde tenkit sınırlarını aşan hakaretamiz açıklamaları Türkiye gibi darbe ve teröre hedef olan bir ülkede kabul edilemez sanırım.

Diğer taraftan Türkiye’deki yasal veya illegal derin yapılarca veya yabancı ülke gizli servisleri tarafından ajanlaştırılmış ünlüler, gazeteciler ve tüm mesleklerden insanlar olması kuvvetle muhtemeldir.

Şüphesiz ki bu ilişkiler çok gizli kripto kategorisindedir.

Kolay kolay ortaya çıkmaz veya çıkarılamazlarsa da istihbarat birimlerimizin şarkıcı Gülşen olayının arka perdesini tüm yönleri ile araştırmaları ülke güvenliği ve barışı açısından elzemdir.

- Advertisment -