Ana SayfaHaberlerYÜKSEK ANALİZ | Metiner: “’Öcalan hapisten çıksın’ diyenler, ‘Faruk Koca...

YÜKSEK ANALİZ | Metiner: “’Öcalan hapisten çıksın’ diyenler, ‘Faruk Koca çıkmasın’ diyor

Mehmet Metiner, hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmasının ardından tutuklanan Faruk Koca hakkında konuştu: “Abdullah Öcalan’ın bile hapisten çıkması gerektiğini savunanlar, Faruk Koca’nın bir daha zinhar hapisten çıkmamasını gerektiğini savunmaya başladılar. Gazze’de 67 günden beri tüm dünyanın gözü önünde insanlar hunharca katlediliyor. Faruk Koca’nın atmış olduğu yumruktan dolayı şiddete karşı olduğunu söyleyenlerin bir tekinin bu konuda tek laf ettiğini duydunuz mu?”

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, katıldığı televizyon programında Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın tutuklanması hakkında konuştu.

Koca’nın yıllardır tanıdığını ve efendi bir kişi olduğunu belirterek “Öfkesine yenik düştüğünü” söyleyen Metiner sözlerine şöyle devam etti:

“Abdullah Öcalan’ın bile hapisten çıkması gerektiğini savunanlar Faruk Koca’nın bir daha zinhar hapisten çıkmamasını gerektiğini savunmaya başladılar.

Şiddetin her türlüsüne karşı çıkalım eyvallah. Sporda şiddet olmasın eyvallah. Peki Gazze’de 67 günden beri tüm dünyanın gözü önünde insanlar hunharca katlediliyor. Bebekler katlediliyor, çocuklar katlediliyor, kadınlar katlediliyor.

Faruk Koca’nın atmış olduğu yumruktan dolayı şiddete karşı olduğunu söyleyenlerin bir tekinin bu konuda tek laf ettiğini duydunuz mu?”

- Advertisment -