Ana SayfaHaberlerYusuf Kaplan’ın “Cumhurbaşkanlığı’ndan aradılar, Gazze’deyiz” açıklamasına tepkiler: “İyi ihtimalle Yusuf Kaplan’ı işletmişler”

Yusuf Kaplan’ın “Cumhurbaşkanlığı’ndan aradılar, Gazze’deyiz” açıklamasına tepkiler: “İyi ihtimalle Yusuf Kaplan’ı işletmişler”

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan’ın “Cumhurbaşkanlığı’ndan aradılar. ‘Şu an Gazze’deyiz’ dediler” açıklamasına sosyal medyadan tepkiler geldi: “Gazze’de olan Kızılay temsilcisi mi? Ötesi yok, aksini söyleyen sizi kandırmıştır”, “İyi ihtimalle Yusuf Kaplan’ı işletmişler, kötü ihtimalle ise toplumun önemli bir kısmının itibar ettiği bir kişi bile bile yalan söylüyor”, “Gazze'ye gitmenize gerek yok. Türkiye'den İsrail'e gemi gemi malzeme gitmesine engel olun. Gazze'ye de erzak girişini sağlayın yeter”, “Hamas’ın bundan haberi var mı?”, “Burak'ın gemisinden petrolü Hayfa'ya bırakıp geri dönüyoruz, hurma lazım mı demişler”, “Konum at deseydin.”

Yazar Yusuf Kaplan, katıldığı bir yayında “Cumhurbaşkanlığı’ndan aradılar. ‘Hocam şu an Gazze’deyiz’ dediler. Ben de bunu buradan açıklıyorum. Yani bu, bu kadar yani daha ötesine gerek yok” diye konuştu.

Kaplan’ın bu iddiasına sosyal medyadan tepkiler geldi.

- Advertisment -