Ana SayfaHaberlerZelensky’nin danışmanından Haluk Bayraktar’a: Süper silahların yaratıcısına minnettar olacağım

Zelensky’nin danışmanından Haluk Bayraktar’a: Süper silahların yaratıcısına minnettar olacağım

Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky’nin danışmanı Podolyak, ateşkes müzakereleri için geldiği İstanbul’da Bayraktar SİHA’larının üreticisi Baykar’ın CEO’su ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın ağabeyi olan Haluk Bayraktar’la buluştu. Buluşmayı sosyal medya hesabından duyuran Podolyak, “Süper silahların yaratıcısı ve babası Haluk Bayraktar’a her zaman minnettar olacağım. Zaferimiz için” mesajını paylaştı. Podolyak ilk olarak bir restoranın içinden çekilen bir fotoğrafla yaptığı paylaşımı daha sonra silerek, başka bir fotoğrafla tekrarladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky’nin danışmanı Mihail Podolyak, Rusya’yla ateşkes görüşmeleri için geldiği İstanbul’da Bayraktar SİHA’larının üreticisi Baykar’ın CEO’su Haluk Bayraktar’la buluştu.

Podolyak sosyal medya hesabından, Haluk Bayraktar’la fotoğrafını şu mesajla paylaştı:

“Güzel tarlalarımızda Rusya’nın zırhlı araçlar kusursuz bir şekilde yanıyor. Ve yanmaya da devam edecek. Çünkü Bayraktarlar görevlerini mükemmel olarak yerine getiriyor. Süper silahların yaratıcısı ve babası Haluk Bayraktar’a her zaman minnettar olacağım. Zaferimiz için.”

Podolyak ilk olarak aynı paylaşımı Galataport’taki Liman Lokantası olduğu tahmin edilen bir restoranın içinden çekilen bir fotoğrafla yaptı. Daha sonra bu paylaşımı kaldıran Podolyak, Galataport’tan deniz manzaralı bir arkaplanın önünde çekilen başka fotoğrafla paylaşımı tekrarladı.

 

Haluk Bayraktar, Rusya’nın Ukrayna işgalinin başlamasından kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından Zelensky ile eski tarihli bir fotoğrafını “İyi ki senin gibi cesur bir adamı tanıdım… Zafer haksızca işgale karşı ülkesini savunan yürekli insanlarla olsun” mesajıyla paylaşmıştı.

- Advertisment -