Ana SayfaSeçim 2023Seçime 54 gün kaldı: Bugün neler oldu?

Seçime 54 gün kaldı: Bugün neler oldu?

14 Mayıs seçimlerine 54 gün kaldı. Bugün; İyi Parti Ankara İl Başkanı Köylüoğlu Mansur Yavaş’ın ‘İyi Parti, Ankara'da birinci parti olur’ dediğini söyledi. İyi Parti, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için grup kararı aldı. Kılıçdaroğlu Antep'te SPD’nin eş başkanları ile görüştü. Ahmet Türk Diyarbakır’daki Newroz’da konuştu: “Seçimlerde tekçi anlayışa karşı mücadeleyi büyüteceğiz".

 

Kılıçdaroğlu: Bu binaların hepsi yapılacak beş kuruş alınmayacak

Antep’te konuşan Kılıçdaroğlu: “Süratle size bina yapacağız dediler. Bu binaları satacağız dediler. Evi apartmanı binaları yıkılan tüm kardeşlerimize Nurdağı’ndan söz veriyorum. O binaların hepsi yapılacak, hiçbir kardeşimizden bir kuruş talep edilmeyecek” 

İyi Parti Ankara İl Başkanı Köylüoğlu: Mansur Bey, “İyi Parti, Ankara’da birinci parti olur” dedi

İyi Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, “Mansur Yavaş, bize hayırlı olsun ziyaretinde, ‘İyi Parti, Ankara’da çok iyi gidiyor. Birinci parti olur’ dedi” ifadesini kullandı. Seçim çalışmalarıyla ilgili de Köylüoğlu, “Seçim kampanyasında Millet İttifakı örgütleri olarak iş birliğimiz yok. Sandık güvenliği ile ilgili birlikte çalışıyoruz” diye konuştu. 

Muharrem İnce hangi gazeteciye neden küstüğünü bir başka gazeteciye anlattı

Muharrem İnce hangi gazeteciye neden küstüğünü anlattı. Fatih Portakal’a: “Katılmayacağımı söyledim. Kızdı”, Nevşin Mengü’ye: “Yaptığı terbiyesizlikti”, İsmail Saymaz’a: “CHP basın sözcüsü olduğu için”, Özgür Demirtaş’a: “Gülerek söyledim, niye küseyim…”

Ahmet Türk: “Seçimlerde tekçi anlayışa karşı mücadeleyi büyüteceğiz

Baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı’na bu yıl seçim heyecanı eşlik ediyor. Diyarbakır’da HDP öncülüğündeki kutlamalara Emek ve Özgürlük İttifakı temsilcileri de katıldı. Kutlamalarda coşkulu kalabalığa seslenen HDP’li Ahmet Türk, “Seçimlerde tekçi anlayışa karşı mücadeleyi büyüteceğiz. Kürt halkına yapılanların hesabını sormazsak yazıklar olsun bize” sözleriyle büyük alkış aldı. 

Kılıçdaroğlu’ndan AFAD’a: “Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen”

AFAD’ın Ankara’daki merkezinde bu sabaha karşı şüpheli bir yangın çıktı. AFAD’ın evrak bölümünde çıktığı öğrenilen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Afet ve Acil Durum YönetimiBaşkanlığı’nın (AFAD),Ankara’daki merkezinde bu sabaha karşı çıkan şüpheli yangın hakkında, “Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen” ifadelerini yazdı. 

İyi Parti, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için grup kararı aldı

İyi Parti TBMM Grubu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine ilişkin grup kararı aldı.

Kılıçdaroğlu Antep’te SPD’nin eş başkanları ile görüştü

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Antep’te Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Başkanları ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Almanya’da iktidardaki koalisyonun büyük ortağı olan SPD eş başkanları Saskia Esken ve Lars Klingbeil, Kılıçdaroğlu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadır kentteki bir çadırda yaptığı görüşmenin ardından birlikte basın mensuplarına açıklamada bulundular.

Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin; “Kardeş Sosyal Demokrat Parti’yi deprem bölgesinde görmekten son derece mutluyuz. Yaşadığımız tabloyu yerinde görmek istediler. Bilgi istediler deprem dolayısıyla.” İfadelerini kullandı.

Emek ve Özgürlük İttifakı yarın Cumhurbaşkanı kararını açıklayacak

Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı seçimlerine yönelik tutumunu yarın Ankara’da kamuoyuna duyuracak.

Millet İttifakı, ittifak protokolünü yarın YSK’ya sunacak

Millet İttifakı’nın 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için oluşturduğu ittifak protokolü yarın saat 11.00’de Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) tes

- Advertisment -