Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | “Babacanismo” rüzgârı: Babacan’ın Eurovision’a dönüş vaadi Avrupalı Eurovision hayranlarını...

ÖZEL HABER | “Babacanismo” rüzgârı: Babacan’ın Eurovision’a dönüş vaadi Avrupalı Eurovision hayranlarını heyecanlandırdı; “Türkler Eurovision’a geri dönmeli… Ben artık Babacancıyım”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Pazartesi günü açıklanan Kültürel Atılım Eylem Planı’nda Türkiye’nin Eurovision Şarkı Yarışması’na geri döneceğini vadetmişti. Ali Babacan’ın bu vaadini Avrupalı Eurovision hayranları heyecanla karşıladı. Eurovision hayranları Türkiye’nin geri dönmesini istediklerini belirterek haberi sevinçle paylaştı: “Şimdi herkes Babacan’a oy versin”, “İşte bizim adayımız, Babacancılık kazanacak”, “Bundan daha iyi bir seçim kampanyası var mı?”, “Türkler bu adaya oy vermeli”. Eurovision içerik üretici Luis Fuster ise DEVA’nın bu vaadi gerçekleştirmesi için barajı geçmesi dilediğini söyledi: “DEVA anketlerde 3-4 puan gözüküyor, barajı geçmesi için %7 oy lazım. Adamım, mutlaka dene!”

Ali Babacan’ın Pazartesi günü Kültürel Atılım Eylem Planı kapsamında açıkladığı Türkiye’nin Eurovision Şarkı Yarışması’na geri döneceği vaadi Avrupalı Eurovision hayranlarında heyecan yarattı. Ali Babacan’ın Eurovision vaadi İspanyolca Eurovision sayfalarında ve hesaplarında haberleştirildi, Türkiye’nin geri dönmesi temenni edildi.

Eurovision’a özel içerikler üreten İspanyol gazeteci Luis Fuster, Ali Babacan’ı ve DEVA’yı tanıttığı tweetinde DEVA’nın barajı geçmesini temenni etti: “DEVA anketlerde 3-4 puan gözüküyor, barajı geçmesi için %7 oy alması lazım. Adamım, mutlaka dene!”

Eurovision hayranları ise Türkiye’nin geri dönme olasılığını sevinçle karşıladı ve İspanyolca “Babacancılık” anlamına gelen “Babacanismo” kelimesini içeren tweetleri paylaşan kullanıcılar bu vaadin hayata geçmesini diledi, Babacan’ı övdü.

“Haydi Türkler, bu vaade oy vermeye!”

“Bundan daha iyi bir seçim kampanyası olabilir mi?”

“Artık bir Babacancıyım ve buna evet diyorum”

https://twitter.com/Eurofan03/status/1584518885553733632

“İşte benim adayım, Babacancılık”

“Türkler ona oy vermeye geliyor”

https://twitter.com/frxdghlvs/status/1584514459334107136

- Advertisment -