Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | Eski Beşiktaş yöneticisi avukatın cinayet zanlısı, Drej Ali’nin...

ÖZEL HABER | Eski Beşiktaş yöneticisi avukatın cinayet zanlısı, Drej Ali’nin yeğeni çıktı

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sanatçı Ece Erken’in eşi olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu Yeşilköy’deki balıkçıda vuran kişinin ‘Drej Ali’ olarak bilinen Ali Yasak’ın yeğeni Kadir Yasak olduğu öğrenildi. Emniyet kaynaklarına göre olayın sebebi bir ev satışıyla ilgili 65 bin TL’lik bir alacak meselesi. Mahmutyazıcıoğlu’nun müvekkilinin alacaklı olduğu kişi, Kadir Yasak’ı devreye sokunca husumet Yeşilköy’deki balık lokantasında önce sözlü kavgaya döndü sonra Yasak silahını çıkarıp ateş açtı. Olayla ilgili Kadir Yasak’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi aranıyor.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, eski Beşiktaş yöneticisi ve Alaattin Çakıcı’nın avukatı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne sebep olan kurşunlar, kendisini Drej Ali diye tanınan Ali Yasak’ın yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak’ın elinden çıktı.

Olayın nedeninin, Mahmutyazıcıoğlu’nun müvekkili S.M. ile Kadir Yasak’a yakın G.K. arasındaki bir gayrimenkul satışı sonrası ortaya çıkan bir anlaşmazlık olduğu öğrenildi.

S.M.’nin ifadelerine göre; S.M., G.K.’dan 1 milyon 480 bin TL karşılığında bir daire aldı ve sonra bu daireyi 1 milyon 600 bin TL’ye bir başkasına sattı. G.K. bu satışı öğrenerek, S.M.’den 100 bin TL daha istedi. S.M. ise 60 bin TL daha verebileceğini söyledi.

“Parayı Mahmutyazıcıoğlu’ndan al, parayı ona verdim”

Tarafların anlaşamaması sonrası G.K. “o zaman ağabeylerimi gönderirim” dedi. Bunun üzerine S.Y. adında bir şahıs S.M.’yi araştırmaya başladı ve sonrasında da Kadir Yasak S.M.’yi arayarak bir kafeye çağırdı. S.M., Kadir Yasak ile görüşmeye avukatı Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte gitti.

Bu görüşmede taraflar, S.M.’nin G.K.’ya 65 bin TL daha ödeme yapmasında anlaştılar. Anlaşmanın ardından Mahmutyazıcıoğlu S.M.’yi yazılı bir sözleşme yapıldıktan sonra ödeme yapması için uyardı. Bunun üzerine S.Y., Mahmutyazıcıoğlu’nu aradı ve aralarında bir tartışma yaşandı. Daha sonra S.M. kendisini arayan G.K.’ya, “parayı Mahmutyazıcıoğlu’ndan al, parayı ona verdim” diyerek telefonu kapattı.

Güvenlik kameralarından yapılan tespite göre, olay sırasında Ali Yasak, Kadir Yasak, S.Y, S.D ve U.B adlı şahıslar olay yerinde bulunuyordu. G.K. ve U.B. gözaltında; diğer dört şahıs aranıyor.

SON DAKİKA: Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti! Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili flaş gelişme
- Advertisment -