Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” kuruldu: 81 il temsilcisi Kılıçdaroğlu ile buluştu

ÖZEL HABER | “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” kuruldu: 81 il temsilcisi Kılıçdaroğlu ile buluştu

Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı yolunda önemli adım. CHP’li Erdoğan Toprak’ın organizasyonuyla kurulan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 81 ilden temsilcisiyle ilk toplantısını Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla dün (25 Haziran) Ankara'da bir otelde yaptı. Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığının gerçekleşmemesi halinde bu topluluk adını ‘Türkiye Gönüllüleri’ olarak değiştirerek çalışmalarını sürdürecek.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak öncülüğünde kurulan “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri”, ilk toplantısını yaptı.

Topluluğun 81 ilden temsilcisiyle dün (25 Haziran) Ankara’daki bir otelde gerçekleşen toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşan Toprak, “Çocuk, genç, yaşlı, kadın-erkek, yediden yetmişe Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olarak yola çıktık. Aydınlık yarınlar yakın” ifadelerini kullandı.

Serbestiyet’in edindiği kulis bilgisine göre Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, CHP liderinin 2023 seçimlerinde adaylığının gerçekleşmemesi halinde ‘Türkiye Gönüllüleri’ olarak adını değiştirecek ve faaliyetlerine adaylık çalışmaları şeklinde devam edecek.

“Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” isimli sosyal medya hesabından, “Yola çıkıyoruz, bize katılın” notuyla paylaşılan videoda ise; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlarla bir araya geldiği anlara ilişkin görüntüler yer aldı.

Videoda Kılıçdaroğlu’nun, 21 Mayıs’ta düzenlediği Maltepe mitingindeki, “Bu ülkede barış istiyorsanız, huzur istiyorsanız, aş, iş istiyorsanız bize katılın! Yeter ki, kim olduğunu asla unutma! Geliyor gelmekte olan!” sözlerine de yer verildi.

- Advertisment -