Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu: " Ekrem İmamoğlu'nu kimseye yedirmeyiz"

Kılıçdaroğlu: ” Ekrem İmamoğlu’nu kimseye yedirmeyiz”

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'siyasi yasaklı' hale getirilmek istendiğini söyleyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek oldu: "Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınıza takılır ve kalır. Biz Ekrem İmamoğlu'nu kimseye yedirmeyiz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun uyuşturucu operasyonlarına ilişkin verilerini anımsattı. Soylu’ya istifa çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, “Haftada 5 bin uyuşturucu satıcısı yakalanıyor diyor. Burası Kolombiya mı?” diye konuştu. Konuşmasında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun ‘siyasi yasaklı’ hale getirilmek istendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu’nu kimseye yedirmeyiz”dedi.

Konuşmasının son kısmında CHP’lilere seslenen Kılıçdaroğlu, “Ayağa kalk CHP, ayağa kalk Türkiye’m. Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor. Nefsine hakim olmayan hiç kimseyi yanımda tutmayacağım isterse 40 yıllık arkadaşım olsun. Bay Kemal’in yanında kula kulluk edenler asla ve asla yer almayacak. Bay Kemal’in yanında vatanseverler olacak. Durma CHP, korkma ve kaygılanma. Bedeli ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka kazanacağız” dedi.

“Ekrem İmamoğlu’nu kimseye yedirmeyiz”

“Polislerimi intihara sürükleyen, hiçe sayan, robot gibi gören kirli bir yapı şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızı siyasi yasaklı yapmaya çalışıyor. Açık ve net söylüyorum. Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınıza takılır ve kalır. Biz Ekrem İmamoğlu’nu kimseye yedirmeyiz.”

“Nefsine hakim olmayan hiç kimseyi yanımda tutmayacağım isterse 40 yıllık arkadaşım olsun”

“Ayağa kalk CHP, ayağa kalk Türkiye’m. Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor. Nefsine hakim olmayan hiç kimseyi yanımda tutmayacağım isterse 40 yıllık arkadaşım olsun. Bay Kemal’in yanında kula kulluk edenler asla ve asla yer almayacak. Bay Kemal’in yanında vatanseverler olacak. Durma CHP, korkma ve kaygılanma. Bedeli ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka kazanacağız.”

- Advertisment -