Ana SayfaVİDEO HABERVİDEO HABER | Karamollaoğlu: “Biz bütün olmak mecburiyetindeyiz ama iktidarın omzuna daha...

VİDEO HABER | Karamollaoğlu: “Biz bütün olmak mecburiyetindeyiz ama iktidarın omzuna daha büyük bir mesuliyet düşüyor”

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'da ziyaretler gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Hatay'ın İskenderun ilçesinde Serbestiyet’ten Mücahit Enes Turbil’in sorusunu cevaplandırırken şöyle konuştu: "Birtakım eksiklikler ve noksanlıklar var. Tabii gönül ister ki burada bir iktidar ve muhalefet ayrımı olmasın. Özellikle iktidar şu anda sorumlu ve yetkili olduğu için herkesi kucaklasın. Biz birbirimizin düşmanı veya hasmı değiliz. Bundan dolayı iktidarın omzuna daha büyük bir mesuliyet düşüyor. Bunu da mutlaka hatırlatmamız icap ediyor. Ama bu sadece iktidar için değil muhalefet için de geçerli. Biz bütün olmak mecburiyetindeyiz. Biz bu ülkede yaşıyoruz. Tamam yönetimde farklılıklar olabilir. Ama şu an o farklılıkları dile getirmekten çok birbirimizle yardımlaşmamız, kenetlenmemiz gerekiyor. İnşallah bu da kısmen sağlanıyordur. Eksiklerimiz mutlaka var. O eksiklikleri de inşallah gidereceğiz diye ümit ediyorum."

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay’da ziyaretler gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Hatay’ın İskenderun ilçesinde Serbestiyet’ten Mücahit Enes Turbil’in sorusunu cevaplandırırken şöyle konuştu:

“Birtakım eksiklikler ve noksanlıklar var. Tabii gönül ister ki burada bir iktidar ve muhalefet ayrımı olmasın. Özellikle iktidar şu anda sorumlu ve yetkili olduğu için herkesi kucaklasın. Biz birbirimizin düşmanı veya hasmı değiliz. Bundan dolayı iktidarın omzuna daha büyük bir mesuliyet düşüyor. Bunu da mutlaka hatırlatmamız icap ediyor. Ama bu sadece iktidar için değil muhalefet için de geçerli. Biz bütün olmak mecburiyetindeyiz. Biz bu ülkede yaşıyoruz. Tamam yönetimde farklılıklar olabilir. Ama şu an o farklılıkları dile getirmekten çok birbirimizle yardımlaşmamız, kenetlenmemiz gerekiyor. İnşallah bu da kısmen sağlanıyordur. Eksiklerimiz mutlaka var. O eksiklikleri de inşallah gidereceğiz diye ümit ediyorum.”

- Advertisment -