Ana SayfaVİDEO HABER“%100 kazanacak bir aday olacak, kimse endişe etmesin”

“%100 kazanacak bir aday olacak, kimse endişe etmesin”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk’te cumhurbaşkanı adaylığı sorularına cevap verdi: İki aday var karşınızda, biri Sayın İmamoğlu, biri Sayın Mansur Yavaş. Sizin gönlünüz hangisinden yana olur” sorusu sorusuna “Önümüze böyle bir şey gelmez” dedi, “%100 kazanacak bir aday olacak. Hiç kimse endişe etmesin” diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayının Erdoğan karşısında kazanıp kazanamayacağı ile ilgili soruya cevaben “Onun karşısında yüzde 100 kazanacak bir aday olacak. Hiç kimse endişe etmesin. 13. Cumhurbaşkanı adayı Millet İttifakı’nın adayı olacaktır, kazanacaktır, gelecektir, Türkiye’nin bozulan bütün çarklarını düzeltecektir. 6 lider beraber” dedi.

Kılıçdaroğlu’na “İki aday var karşınızda, biri Sayın İmamoğlu, biri Sayın Mansur Yavaş. Sizin gönlünüz hangisinden yana olur” sorusu soruldu. Kılıçdaroğlu, konunun 6’lı masa toplantılarında gündeme gelmediğini ve hiç görüşmediklerini söyledi:

“İkisi de değerli, ikisi de başarılı. Şimdi bakın, ikisi de görevini yapıyorlar, hiçbir itirazım yok. Halkın teveccühü var. Oylarını artırıyorlar. Biz 6’lı masadan diyoruz ki, 6 lider aday belirleyecek.
Siz kimi seçersiniz diyorsunuz. Önümüze böyle bir şey gelmez. Benim gördüklerimi diğer liderler de görüyorlar. 6 lider de aynı duyarlıkları beraber koruyoruz.”

- Advertisment -