Anasayfa / VİDEO HABER / Cüneyd Zapsu, sponsorlu ve eleştirel tweetlerle geri döndü: “Enflasyonun 30’lara, 40’lara indirilmesi lâzım. Ahlâk gidiyor”

Cüneyd Zapsu, sponsorlu ve eleştirel tweetlerle geri döndü: “Enflasyonun 30’lara, 40’lara indirilmesi lâzım. Ahlâk gidiyor”

Erdoğan'ın eski başdanışmanı, iş insanı Cüneyd Zapsu'dan sponsorlu ve eleştirel tweetler: "Enflasyonun hemen 30'lara, 40'lara indirilmesi lazım. Oradan da daha aşağılara. Ahlak gidiyor", "Türkiye'nin infrastructure'ı Amerika’dan çok daha iyi. Tekrardan adalete güven gerekiyor."

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın