Ana SayfaVİDEO HABERİYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu: ‘’Kılıçdaroğlu, hiçbir zaman 'aday olacağım' demedi....

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu: ‘’Kılıçdaroğlu, hiçbir zaman ‘aday olacağım’ demedi. Sahada en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan’’

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu: ‘’Kılıçdaroğlu, hiçbir zaman 'aday olacağım' demedi. Bu algıya müsaade ediyor bu da çok normal. Olmaması anormal olurdu. Bunu zaman gösterecek. Bu iddiayı muhafaza ediyor. Bizim sahada şubat ayından beri en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var. Ekrem Başkan ile ilgili de duyuyoruz. İsmi geçen herkes bu iş için uygundur, layıktır. Kim kazanır sorusunun cevabını zaman gösterecek.”

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Habertürk canlı yayınında soruları yanıtladı. Kavuncu, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sahada en çok duydukları ismin Mansur Yavaş olduğunu söyledi:

‘’Genel merkezimizin yaptırdığı anket var. Bu anket bir firmaya verilen anket değil, 6-7 tane, havuza atılan bunların ortalamasını alarak analiz yapıyoruz. İki şekilde değerlendiriyorum bizim oy oranımızı. Bunlardan bir tanesi anketler, bir diğeri yaptığımız üye çalışmaları. Ben il başkanı olduğumda üye sayım 17 bindi, bugün 103 bin. En son Mart-Nisan ayında, Bekir Ağırdır’la özel bir anket yaptık İstanbul’da, yüzde 17 çıktı. İstanbul’da son genel seçimde oyumuz yüzde 7’ydi. Kılıçdaroğlu, hiçbir zaman ‘aday olacağım’ demedi. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var. Ekrem Başkan ile ilgili de duyuyoruz. İsmi geçen herkes bu iş için uygundur, layıktır. Kim kazanır sorusunun cevabını zaman gösterecek.”

- Advertisment -