Ana SayfaVİDEO HABERAkşener'den Erdoğan'ın "Altılı Masa'yı terk et" çağrısına yanıt: "Milletimizin geleceğinin heba edildiği...

Akşener’den Erdoğan’ın “Altılı Masa’yı terk et” çağrısına yanıt: “Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında olmayız”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Altılı Masa'yı terk et" çağrısına yanıt verdi: “Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa bugün de aynı fikri savunan bir partiyiz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya’da gerçekleşen G-20 zirvesi dönüşünde gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“CHP’yi bir kenara koyalım, 6’lı masanın hepsini söylememe gerek yok ama İyi Parti’nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.”

İYİ Parti lideri Meral Akşener’den Erdoğan’ın bu açıklamasına cevap geldi. Akşener şunları söyledi:

“Altılı Masa’yı terk et” çağrısına yanıt verdi: “Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa bugün de aynı fikri savunan bir partiyiz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız.”

- Advertisment -