Anasayfa / VİDEO HABER / VİDEO HABER | Ay’a giden astronotlar Atatürk sayesinde mi Dünya’ya dönebildi?

VİDEO HABER | Ay’a giden astronotlar Atatürk sayesinde mi Dünya’ya dönebildi?

Hikâyede "Atatürk’ün huzuruna gelmelerinin sebebi, aslında Atatürk’ün eğitim için yurt dışına gönderdiği bir Türk, hatta ilk Türk, uçak mühendisi Necdet Eraslan’ın oğlu Arsev Eraslan’ın yazdığı manüel yazılım programıydı" denilse de astronotların dünya turunda Türkiye 15. duraktı. Ziyarette bu teşekkür gündeme gelmedi. Adı geçen Arsev Eraslan, yazılımı üreten ekibin lideri değildi, yazılımın kullanıldığından da emin değil.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın