Anasayfa / VİDEO HABER / VİDEO HABER | HDP Genel Merkezi önünde gerginlik: Başkomiserden HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran’a: “Çivilerim seni valla”

VİDEO HABER | HDP Genel Merkezi önünde gerginlik: Başkomiserden HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran’a: “Çivilerim seni valla”

HDP Genel Merkezi önünde toplanan bir grupla partililer arasında gerginlik yaşandı. Partililer ile milletvekillerinin binaya giriş çıkışı engellenirken, bir başkomiser HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran'a "Çivilerim seni valla" dedi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın