Anasayfa / VİDEO HABER / VİDEO HABER | Shevchenko: “Ukrayna bizim toprağımız, bizim ülkemiz. Savaşı durdurmak için daha fazlasını yapmalıyız”

VİDEO HABER | Shevchenko: “Ukrayna bizim toprağımız, bizim ülkemiz. Savaşı durdurmak için daha fazlasını yapmalıyız”

"Annem ve kız kardeşim, Ukrayna halkının çoğu gibi oradan gitmeyi reddediyor, özgürlüğümüz için savaşmaya devam ediyorlar. Burası bizim toprağımız, bizim ülkemiz. Savaşı durdurmak için daha fazlasını yapmalıyız."

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın