Ana SayfaHaberlerErdoğan’dan fitne uyarısı: “Fitne kazanı kaynatanların oyunlarına gelmeyeceğiz. İttifakımızın surlarında gedik açılmasına...

Erdoğan’dan fitne uyarısı: “Fitne kazanı kaynatanların oyunlarına gelmeyeceğiz. İttifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz”

Erdoğan, Cumhur İttifakı’yla ilgili tartışmalar hakkında konuştu: “Cumhur İttifakı 85 milyonun birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin teminatıdır. Bunun için fitne kazanı kaynatanların oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Partimizin ve ittifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi’nce video konferans aracılığıyla düzenlenen 81 ilin parti teşkilatıyla bayramlaşma programında konuşma yaptı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Önümüzdeki seçimsiz 4 yılı büyük hizmetlerle, Türkiye Yüzyılı’na yaraşır eserlerle, her alandaki dev projelerle ve reformlarla dolu dolu geçirerek bir tek günün heba olmasına fırsat vermeyeceğiz.

“Türkiye’nin seçimler sebebiyle oluşan gerilimli atmosferi süratle geride bırakıp tüm kapasiteyle geleceğe odaklanması gerektiğine inanıyoruz.

“Ülkeye ve millete hizmet yarışı olan siyasetin farklı partiler arasında süregiden bir yıpratma savaşı olarak algılanmasının mutlaka önüne geçmeliyiz.

“Bunun için muhalefetin haksız ithamlarla, iftiralarla, siyasi nezakete sığmayan suçlayıcı ifadelerle siyaset yapma alışkanlığını süratle terk etmesi şarttır. Muhalefet cenahında yıkıcı, provokatif bir dil yerine artık farklı üslubun, yapıcı, olumlu, birleştiren bir tutumun hakim olmasının vakti çoktan gelmiştir.

“Cumhur İttifakı 85 milyonun birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin teminatıdır. İttifakımız ne kadar güçlü olursa Türkiye de o derece güvende olacaktır. Bunun için fitne kazanı kaynatanların oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Partimizin ve ittifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz.”

- Advertisment -