Ana SayfaHaberlerTolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltına alındı, Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü de...

Tolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltına alındı, Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü de gözaltında

Sinan Ateş suikastı soruşturmasının ilk gününde MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’a ait bir evde gözaltına alınıp bırakılan eski Ülkü Ocakları genel merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş bugün (25 Ocak) üçüncü defa gözaltına alındı. Demirbaş’ın yanısıra soruşturmada tutuklanan iki sanığın avukatı Serdar Öktem’le Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü Emre Y. de gözaltında. .

Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş suikastı soruşturmasında, tetikçi olduğu iddia edilen firari zanlı Eray Özyağcı’yı olay sonrası Ankara dışına çıkardığı belirtilen ve daha önce iki kez gözaltına alınıp serbest bırakılan eski Ülkü Ocakları genel merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş, bu sefer üçüncü kez gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, avukat Serdar Öktem ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü Emre Y. de gözaltında.

Serdar Öktem, soruşturmanın tutuklu isimlerinden, Hasan Ferit Gedik cinayetinden hükümlü Doğukan Çep ve MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk’ün avukatlığını yapmıştı.

Tolgahan Demirbaş, suikasttan hemen sonra MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz’a ait bir evde, kendisinin yanında gözaltına alınmıştı.

Kılavuz’un direnmesine rağmen gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş, savcılık ifadesi bile alınmadan serbest bırakılmıştı.

- Advertisment -